|
|
|
koko
|
 |
« Отговор #1 -: февруари 02, 2009, 23:46:27 » |
|
aaa Ивко не съгласен, че не е в тон с нашия спорт - мисля, че тази година направихме отличен водолазен офроуд през септември - така, че добре се съчетават двете неща 
|
|
|
|
|
Активен
|
инструктор II степен, инструктор CMAS**, Advanced Nitrox Instructor
|
|
|
|
|
|
Iren
|
 |
« Отговор #3 -: февруари 03, 2009, 00:29:28 » |
|
дай боже пак да го направим,дори се подготвям да катеря и скали  ето за цял екран [/quo Не знам защо на Маслен Нос орева орталъка ,но си знаех ,че накрая ще ти хареса!Между другото знам и по-хубави места ,където можеш да си потрошиш Жипката! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Манияк!
|
|
|
|
|
|
Iren
|
 |
« Отговор #5 -: ноември 14, 2009, 13:54:17 » |
|
По добре си купи моторна шейна!По евтино ще излезе! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Манияк!
|
|
|
|
Ifko
|
 |
« Отговор #6 -: ноември 14, 2009, 19:11:29 » |
|
Абе нали се сещаш ,че реша ли нещо  ,ама си е суперско ,носиш си ги у багажника и като се наложи ..... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Iren
|
 |
« Отговор #7 -: ноември 14, 2009, 20:10:29 » |
|
По добре да стегнем на Радко ховъркрафта! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Манияк!
|
|
|
|
Ifko
|
 |
« Отговор #8 -: ноември 14, 2009, 20:41:15 » |
|
нема парно бре 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
GERDO
|
 |
« Отговор #9 -: ноември 29, 2009, 19:04:28 » |
|
Като гледам това вашето не са мечти.Това са сьвсем осьществими неща. Аз от мальк мечтая да се гмуркам на Големият бариерен риф в Австралия и все още го мечтая-ето това е мечта, която не сьм осьществил и никога няма да стане реалност.Преди вярвах че може би някой ден ще стане реалност, но сега вече нямам никакви надежди.
|
|
|
|
|
Активен
|
Инструктор водолаз от 1975год. по линията на ОСО Инструктор водолаз по линията на CMAS от 2009год.
|
|
|
|
Ifko
|
 |
« Отговор #10 -: ноември 29, 2009, 19:08:07 » |
|
ооо не само ти си мечтаеш за там ,но аз все си мисля ,че някой ден просто ще се случи 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
eli
|
 |
« Отговор #11 -: февруари 03, 2010, 12:44:35 » |
|
като че ли всяко нещо зависи колко наистина го мечтаеш... някой ден... е, поне има време  ще дойде и някой ден 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|